Gaven i maven

Gaven i Maven er en behandlingsmetode udviklet af min læremester, Gina Asbjerg. Behandlingen tager udgangspunkt i et skema, som Gina Asbjerg ligeså har udviklet. 

Behandlingsmetoden har til formål at få det ubevidste i kroppen frem. At finde de oplevelser og blokeringer, der ligger og fylder i maven og flytte dem op i hjertet – alt det, der kan give dig fysiske og psykiske smerter og som herved forhindrer dig i at leve dit liv til fulde. 

De fleste mennesker synes, at livet til tider kan være en udfordring. Vi kan opleve sorger, kriser, angst, sammenbrud, traumer, alvorlig sygdom og meget mere. Alt dette kan fremstå som stressfaktorer for kroppen og psyken. Ligeså kan oplevelser som sårede følelser, tvivl og svigt opleves som stressfaktorer, der påvirker det ubevidste. 

Teorien bag Gina Asbjergs behandlingsmetode er, at vi som 3-årige danner vores ego i maven. Det er i den alder, hvor børn begynder at sige ”jeg” i stedet for ”mig” om sig selv. Det vil sige, at vores bevidsthed opstår ved ca. 3-4-års alderen. Når der ligger blokeringer i maven, forhindrer det, at nogle oplevelser vil fremstå som et minde, der kan gøre os til et mere indsigtsfuldt menneske. Dette vil behandlingen gøre op med, så du netop kan få glæde af de minder og oplevelser, du gennemgår. 

De problemer, ubehagelige oplevelser, personer og følelser, der kan ligge i maven og påvirke dig ubevidst, skal flyttes til hjertet, da mavens speciale er at forsøge at styre, kontrollere og prøve at regne tingene ud. Den ernæres af fortiden og er vores databank, hvad følelser angår. Herimod er hjertets speciale at være i nuet – at leve i kærlighed og tillid til, at alt er, som det skal være. Hvis vores bekymringer er placeret i maven, vil de bo i en cellebevidsthed, som blev dannet i det 3.-4. leveår. Hvis vi i stedet løfter dem op til at bo i hjertet, så er situationer omkring job, økonomi og parforhold, i stedet tillid og kærlighed. 

Som voksne mennesker ved vi godt, at vi til tider ikke kan styre, kontrollere eller regne ting ud. Samtidig kan vi heller ikke lægge det ansvar over på en cellebevidsthed tilhørende et barn på 3-4 år. Så længe tingene bor i maven, sætter vi os selv langt hen ad vejen i offerrollen. Hvis vi formår at løfte oplevelserne fra maven til hjertet, vil de leve som minder, i stedet for blokeringer, og gøre os til dybe og indsigtsfulde mennesker. 

Under behandlingen bliver årsagerne fundet ved hjælp af kinesiologi, hvorefter de bliver healet og dernæst placeret i dit hjerte, hvor de hører til. Dette giver dig en erfaring, der kan være med til at gøre dig stærkere, så du for alvor kan komme til at bruge din mavefornemmelse og leve dit liv til fulde. 

Når du kommer til behandlingen, skal du medbringe en “skodliste” i kronologisk rækkefølge – meget gerne skrevet på computer og udprintet i to eksemplarer. Denne “skodliste” skal indeholde tanker, følelser og hændelser, som kan have gjort negativt indtryk på dig især fra 0-12-årsalderen. 

Jeg anbefaler dig, at du har læst bogen “Gaven i Maven” af Gina Asbjerg inden behandlingen. 

Første behandling varer typisk 1,5-2 timer, da jeg foretrækker, at der skal være god tid til at komme rundt om det hele menneske. Dernæst kan mange have brug for en opfølgende behandling efter 1-2 måneder, hvor vi kan gå mere i dybden og tage fat om ting, der er kommet frem efter første behandling. Denne opfølgende behandling vil have en varighed på omkring 1 time. 

Tilbagemelding fra en klient

“Kære Laura – Jeg lovede dig en tilbagemelding på, hvordan det går. Da jeg kørte hjem, var jeg helt tom, og jeg kan faktisk ikke helt huske, hvordan jeg er kommet hjem (lidt skræmmende). Jeg sov rigtig godt, men havde dog en mærkelig drøm. Jeg var i et hus, hvor der var en del mennesker omkring mig. Lige pludselig begyndte huset at ryste som et jordskælv. Det var kun mig, der registrerede det – ingen andre. Da jeg vågnede onsdag, var der en lethed i min krop – særligt i min mave men også i mit bryst. Jeg kan trække vejret bedre og har en følelse af at være tom indeni. Min bror har dog været i mine tanker men på en helt anden måde. Jeg har stadigvæk følelsen af at være lettet for en masse som har tynget mit hoved, min mave og mit hjerte. Det har været en helt fantastisk oplevelse. Jeg er dig dybt taknemmelig for, at du ville bruge tid på mig.”