Om mig

Mit navn er Laura Juul, jeg er født i 1985 og har været uddannet sygeplejerske siden 2009. Jeg har arbejdet en del år inden for akutområdet og som operationssygeplejerske. Derudover har jeg været i Grønland og Norge flere gange, hvor jeg ligeså har arbejdet som sygeplejerske.

I juli 2021 er jeg flyttet permanent til Grønland og har bosat mig i Nuuk, derfor har klinikken fået ny adresse i Nuuk. Jeg vil være i Danmark nogle gange om året i forbindelse med undervisning og ferie så det er stadig muligt at booke en behandling i Danmark i de perioder som vil fremgå under kontakt hvornår er.

I 2018 blev jeg færdig som zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin. I 2019 har jeg taget et massage kursus på samme skole og senere i år går jeg i gang med den del af uddannelsen som omhandler ernæring og regulering. Derudover har jeg et kursus i øreakupunktur, healing og et udvidet kursus i massage og zoneterapi til babyer/børn. 

Derudover laver jeg Gaven i Maven behandlinger, denne metode er jeg oplært i af kvinden bag metoden Gina Asbjerg som jeg ydermere underviser sammen med i metoden. Dette foregår blandt andet på Kropsinstituttets uddannelse ved navn Body All Mind.

Mit helt store mål er at hjælpe den enkelte med at skabe indre glæde og fred gennem behandlingerne.